Selamat Selamat ke "KARANGAN TEROMPAH PICISAN" BLOG. ♥ Thanx ^^

Friday, August 10, 2012

Pura-pura ♥


Pertama kali :

Mengimbau kenangan setahun lepas.


-otw pulang dari berbuka puasa-
Dalam kelam malam yang penuh sunyi sepi...
Buat gua terlelap..tanpa sengaja, keadaan sunyi jadi haru dek bunyi yang keluar saat gua terlena.
Dalam tidur seketika gua terjaga, dan gua sedar bunyi tu datang dari diri gua sendiri..tapi gua cover,gua masih buat-buat tidur lagi...
Dalam kepura-puraan gua pura-pura pulak terjaga.


Dia pandang gua, dengan penuh sinis gua menjeleng, lalu sound "apa pandang-pandang?!!" grrrr~ (cover line)
kemudian dia gelak! "berdengkau ek kau! tak senonoh!"


"Hey diam la kau!" erk~
dan untuk kesekian kalinya seumur hidup gua,
firstime gua berdengkur depan lelaki. Macam pa.......sir btol la!
Macam mana gua boleh terlepas kawalan dengkuran merdu gua.


Arghhhhh!!! malu seumur hidup...
muka gua dah panas, merah. nasib gelap.
Gua cover line still cool, gua coner sana sini.
Gua cakap "gua saja nak uji dia alert or tak". dia tak percaya!
Gua cakap lagi, "gua saja pura-pura tidur". dia tak percaya jugak!
Last-last gua cakap,  "tak apa la. lu bukan hensem pun kalau hensem lagi-lagi la gua maluww. bongok la lu ni! Gua betul-betul saja-saja je" (dalam marah gua still cover line. tak nak kalah tu.)
Habis gua kena bahan sampai la gua sampai ke depan pintu rumah.
 

Moralnya : Semua orang berdengkur. Tipu la kalau lu orang tak pernah berdengkau seumur hidup kan?? haha ;)

5 comments:

  1. hehe...nasib baik x berdengkur sebelah Aaron Aziz...heheh

    ReplyDelete
  2. nory : tu xpe..klu x...mmg setahun xkuar umah..hehee ;D

    shafiq : haru je kan....hee ;)

    Honey : saje nak share cerita.hee ;)

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete