Selamat Selamat ke "KARANGAN TEROMPAH PICISAN" BLOG. ♥ Thanx ^^

Friday, December 20, 2013

Anak ke dua.

Hallo.

Bila ada orang cakap anak kedua dengan anak kedua memang tak boleh jadi geng! Gua memang tak setuju! Gua bantah habis-habisan! Bila gua cuba flashback balik geng-geng sepermainan dan geng time jaman(zaman) hingusan memang la gua jarang ada member yang sama level anak kedua macam gua tapi itu bukan bermakna gua tak ada geng anak kedua kan.

Hah. piqa! geng gila gua time zaman belajar diploma dulu. Dia anak kedua jugak apa? chill je kiteorang. Tak ada la sampai meletop-letop tempat belajar gua tu gaduh dengan dia. Paling kurang meletop sebab havoc sangat ada la. Itu buat gua musykil, bila ada yang mempertikai! 

Sebab sepatutnya anak kedua jadi geng gila! Bukan bila jumpa jadi geng jahanam. So, paling kurang pun gua anggap je la, kalau jahanam sebab salah sorang mental. Takkan pulak dengkinya mereka. [error.delete] haha tiba-tiba. tak kelakar. ok. gua baling api. sorry.

Tu lagi satu masalah, entah datang mana hobi gua baling api semenjak bermenjak ni. Maaf la, kadang gua tak boleh kawal walau gua cuba. Better diam dari cakap kan. Ok sebab tu kadang malas sambung. Sebab api yang gua simpan banyak sangat, takut nanti habis hangus lebur. Ok. balik google "Post Traumatic Stress Disorder". Jangan gaduh, apa-apa larik.

Apa pun, sekali lagi gua sangkal habis-habisan! anak kedua memang geng gila! Gua tak kira. Sorang baling api, sorang sambut dah habis cerita. Peace. :)


P/s : sebab kita manusia. 

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete